Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων

Σύντομη Περιγραφή:
Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων
Δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο για περισσότερες λεπτομέρειες.
http://portal.efet.gr/portal/page/portal/efetnew/news/view_new?par_newID=1018

πηγή: www.efet.gr

8 τροφές που απαγορεύεται να βάλεις στο φούρνο μικροκυμάτων

Ο φούρνος μικροκυμάτων μπορεί να είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη συσκευή. Χρειάζεται, όμως, και προσοχή.  Οπως ως προς το τι βάζει κανε...