Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Οδηγός ορθής παραγωγικής πρακτικής για τις επιχειρήσεις ζαχαροπλαστικής και συναφών επαγγελμάτων (ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ).

Τίθεται σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ο οδηγός ορθής παραγωγικής πρακτικής για τις επιχειρήσεις ζαχαροπλαστικής και συναφών επαγγελμάτων στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΠΗΓΗ : WWW. EFET.GR


Τροφική δηλητηρίαση: Τα πέντε μεγάλα λάθη που κάνουν όλοι στην κουζίνα

Η τροφική δηλητηρίαση προκαλείται από την κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με βακτήρια (όπως η σαλμονέλα ή το E. coli) και μπορεί να προκα...