Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Οδηγός ορθής παραγωγικής πρακτικής για τις επιχειρήσεις ζαχαροπλαστικής και συναφών επαγγελμάτων (ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ).

Τίθεται σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ο οδηγός ορθής παραγωγικής πρακτικής για τις επιχειρήσεις ζαχαροπλαστικής και συναφών επαγγελμάτων στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΠΗΓΗ : WWW. EFET.GR


Υπουργική Απόφαση με αριθμ. Υ1γ/Γ.Π/οικ.47829/21-06-2017 (ΦΕΚ 2161/τ.Β’/23-06-2017), με θέμα: «Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων / ποτών και άλλες διατάξεις»

Δημοσιεύτηκε σήμερα (23-06-2017) στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η νέα Υγειονομική Διάταξη (Υ1γ/Γ.Π/οικ.47829/21-06-2017 (ΦΕΚ 2161/τ.Β’/23-0...