
- Μικροβιολογία Γλυκών Αρτοσκευασμάτων και Παγωτού - Γρανίτας (Γιάννης Κουντούρης)

- Η καταπολέμηση των βλαβερών οργανισμών στο αρτοποιείο (Δημήτρης Μποσδίκος)
http://www.artopios.gr/data/Articles/412/KatapolemisiVlaverwnOrganismwnStoArtopoieio.pdf

- Υγιεινή στους χώρους τροφίμων (Γιάννης Κουντούρης)

- Κανόνες υγιεινής στα καταστήματα εστίασης
http://www.artopios.gr/data/Articles/400/KanoneIgiinisStaKatastimataEstiasis.pdf
- Μικροβιολογικές αλλοιώσεις του ψωμιού ΙΙ
- (Δημήτρης Παπαεμμανουήλ)

- Μικροβιολογικές αλλοιώσεις του ψωμιού (Δημήτρης Μποσδίκος)