Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Περιοδικό «Ο Αρτοποιός και η Δουλειά του»

Μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα άρθρα που δημοσιεύονται στο περιοδικό «Ο Αρτοποιός και η Δουλειά του» (http://www.artopios.gr)



  • Μικροβιολογία Γλυκών Αρτοσκευασμάτων και Παγωτού - Γρανίτας (Γιάννης Κουντούρης)



  • Η καταπολέμηση των βλαβερών οργανισμών στο αρτοποιείο       (Δημήτρης Μποσδίκος)

http://www.artopios.gr/data/Articles/412/KatapolemisiVlaverwnOrganismwnStoArtopoieio.pdf


  •  Υγιεινή στους χώρους τροφίμων                                                                         (Γιάννης Κουντούρης)
http://www.artopios.gr/data/Articles/399/IgiiniStousXorousPagagogis.pdf


  •  Κανόνες υγιεινής στα καταστήματα εστίασης

http://www.artopios.gr/data/Articles/400/KanoneIgiinisStaKatastimataEstiasis.pdf



  •  Μικροβιολογικές αλλοιώσεις του ψωμιού ΙΙ           
    1. (Δημήτρης Παπαεμμανουήλ)
http://www.artopios.gr/data/Articles/421/MikroviologikesAlioseisPsomiouII.pdf




  •  Μικροβιολογικές αλλοιώσεις του ψωμιού                       (Δημήτρης Μποσδίκος)
http://www.artopios.gr/data/Articles/419/MikroviologikesAlioseisPsomiou.pdf

ΕΦΕΤ: Ενημέρωση των καταναλωτών για την εορταστική περίοδο του Πάσχα

 Ο προγραμματισμός των αγορών μας, η συνειδητή επιλογή τροφίμων και ο σωστός χειρισμός και αποθήκευση των πρώτων υλών μας βοηθάνε σ’ αυτή τη...