Μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα άρθρα που δημοσιεύονται στο περιοδικό «Ο Αρτοποιός και η Δουλειά του» (http://www.artopios.gr)- Μικροβιολογία Γλυκών Αρτοσκευασμάτων και Παγωτού - Γρανίτας (Γιάννης Κουντούρης)
 

- Η καταπολέμηση των βλαβερών οργανισμών στο αρτοποιείο (Δημήτρης Μποσδίκος)
 
http://www.artopios.gr/data/Articles/412/KatapolemisiVlaverwnOrganismwnStoArtopoieio.pdf

- Υγιεινή στους χώρους τροφίμων (Γιάννης Κουντούρης)
 

- Κανόνες υγιεινής στα καταστήματα εστίασης
 
http://www.artopios.gr/data/Articles/400/KanoneIgiinisStaKatastimataEstiasis.pdf
-  Μικροβιολογικές αλλοιώσεις του ψωμιού ΙΙ           
- (Δημήτρης Παπαεμμανουήλ)
 
 
http://www.artopios.gr/data/Articles/421/MikroviologikesAlioseisPsomiouII.pdf- Μικροβιολογικές αλλοιώσεις του ψωμιού (Δημήτρης Μποσδίκος)
 
