Μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα άρθρα που δημοσιεύονται στο περιοδικό «Ο Αρτοποιός και η Δουλειά του» (http://www.artopios.gr)
http://www.artopios.gr/data/Articles/412/KatapolemisiVlaverwnOrganismwnStoArtopoieio.pdf
http://www.artopios.gr/data/Articles/400/KanoneIgiinisStaKatastimataEstiasis.pdf
- Μικροβιολογία Γλυκών Αρτοσκευασμάτων και Παγωτού - Γρανίτας (Γιάννης Κουντούρης)
- Η καταπολέμηση των βλαβερών οργανισμών στο αρτοποιείο (Δημήτρης Μποσδίκος)
http://www.artopios.gr/data/Articles/412/KatapolemisiVlaverwnOrganismwnStoArtopoieio.pdf
- Υγιεινή στους χώρους τροφίμων (Γιάννης Κουντούρης)
- Κανόνες υγιεινής στα καταστήματα εστίασης
http://www.artopios.gr/data/Articles/400/KanoneIgiinisStaKatastimataEstiasis.pdf
- Μικροβιολογικές αλλοιώσεις του ψωμιού ΙΙ
- (Δημήτρης Παπαεμμανουήλ)
- Μικροβιολογικές αλλοιώσεις του ψωμιού (Δημήτρης Μποσδίκος)