Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Περιοδικό «Ο Αρτοποιός και η Δουλειά του»

Μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα άρθρα που δημοσιεύονται στο περιοδικό «Ο Αρτοποιός και η Δουλειά του» (http://www.artopios.gr)



  • Μικροβιολογία Γλυκών Αρτοσκευασμάτων και Παγωτού - Γρανίτας (Γιάννης Κουντούρης)



  • Η καταπολέμηση των βλαβερών οργανισμών στο αρτοποιείο       (Δημήτρης Μποσδίκος)

http://www.artopios.gr/data/Articles/412/KatapolemisiVlaverwnOrganismwnStoArtopoieio.pdf


  •  Υγιεινή στους χώρους τροφίμων                                                                         (Γιάννης Κουντούρης)
http://www.artopios.gr/data/Articles/399/IgiiniStousXorousPagagogis.pdf


  •  Κανόνες υγιεινής στα καταστήματα εστίασης

http://www.artopios.gr/data/Articles/400/KanoneIgiinisStaKatastimataEstiasis.pdf



  •  Μικροβιολογικές αλλοιώσεις του ψωμιού ΙΙ           
    1. (Δημήτρης Παπαεμμανουήλ)
http://www.artopios.gr/data/Articles/421/MikroviologikesAlioseisPsomiouII.pdf




  •  Μικροβιολογικές αλλοιώσεις του ψωμιού                       (Δημήτρης Μποσδίκος)
http://www.artopios.gr/data/Articles/419/MikroviologikesAlioseisPsomiou.pdf

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Προστασία της Δημόσιας Υγείας κατά την παροχή συσσιτίων και υγειονομικοί όροι λειτουργίας των Κοινωνικών Παντοπωλείων»

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα σχετικά με τις συνθήκες υγιεινής κατά την παρασκευή και τη διανομή συσσιτίων, υπενθυμίζουμε την υπ'αρ. πρ...