Ερευνητικές ομάδες των Πανεπιστημίων της Καλιφόρνια, του Μπέρκλεϊ και του Εθνικού Πανεπιστημίου Chiao Tung στην Ταϊβάν ανακάλυψαν μια νέα πατέντα που «αντιλαμβάνεται» τα επίπεδα βακτηρίων στο γάλα.
Πρόκειται για ένα ειδικά διαμορφωμένο πώμα που έχει κατασκευαστεί
με την τεχνολογία του 3D Printing και είναι εφοδιασμένο με
μικροσκοπικούς αισθητήρες, ο ρόλος των οποίων είναι να μάς ενημερώνουν
για την καταλληλότητα ή μη κατανάλωσης του περιεχομένου μιας συσκευασίας
με γάλα. Η χρήση του είναι πανεύκολη αφού το μόνο που χρειάζεται είναι
ένα γύρισμα πάνω κάτω της συσκευασίας και οι αισθητήρες θα κάνουν όλη
την υπόλοιπη δουλειά!
Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr
Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr