Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

Τεχνολογία Τροφίμων. Για άψογα τρόφιμα.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρήγαγε οπτικοακουστικό υλικό (video), με τίτλο «Τεχνολογία Τροφίμων. Για άψογα τρόφιμα».
Αυτό το υλικό έχει ως στόχο να εξηγήσει πώς η τεχνολογία τροφίμων στην Ευρώπη ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ελέγχου για να μας κρατήσει ασφαλείς, το φαγητό μας φρέσκο και νόστιμο και την οικονομία μας ισχυρή. Αφορά επίσης στην αυξανόμενη ευαισθητοποίηση των ευρωπαίων καταναλωτών οι οποίοι έχουν υψηλές προσδοκίες για τα τρόφιμα αλλά μπορεί να μην γνωρίζουν πόσο πολύ η τεχνολογία τροφίμων είναι απαραίτητη για να πραγματοποιηθούν αυτές τις προσδοκίες.

ΠΗΓΗ: WWW.EFET.GR

Υπουργική Απόφαση με αριθμ. Υ1γ/Γ.Π/οικ.47829/21-06-2017 (ΦΕΚ 2161/τ.Β’/23-06-2017), με θέμα: «Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων / ποτών και άλλες διατάξεις»

Δημοσιεύτηκε σήμερα (23-06-2017) στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η νέα Υγειονομική Διάταξη (Υ1γ/Γ.Π/οικ.47829/21-06-2017 (ΦΕΚ 2161/τ.Β’/23-0...