Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

«Υγειονομική Διάταξη περί ιδρύσεως και λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και εργαστηρίων τροφίμων σε συμμόρφωση των απαιτήσεων των Ευρωπαϊκών Κανονισμών 178/2002, 852/2004, 853/2004 και 882/2004».




Η νέα  διάταξη σε μορφή Ms Word  http://www.edye.gr/new/new.doc

Το παράρτημα Ι http://www.edye.gr/new/par1.doc   
Οδηγίες : http://www.edye.gr/new/od.doc
Έντυπο Εναρξης  Επιχείρησης Λιανικού Εμπορίου  http://www.edye.gr/new/en1.doc
Έντυπο Ελέγχου Επιχειρήσεων Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής    http://www.edye.gr/new/en2.doc
ΕΝΤΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ    http://www.edye.gr/new/en3.doc
Έντυπο Ελέγχου Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης  http://www.edye.gr/new/en4.doc

πηγή:
http://epoptes.wordpress.com

Τροφική δηλητηρίαση: Τα πέντε μεγάλα λάθη που κάνουν όλοι στην κουζίνα

Η τροφική δηλητηρίαση προκαλείται από την κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με βακτήρια (όπως η σαλμονέλα ή το E. coli) και μπορεί να προκα...