Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Οδηγός για την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας των γαλακτοκομικών προϊόντων

Εκδόθηκε από τον ΕΦΕΤ ο οδηγός για την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας των γαλακτοκομικών προϊόντων.
Μπορείτε να τον κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΦΕΤ στην παρακάτω διεύθυνση : εδώ









πηγή : http://epoptes.wordpress.com

Τροφική δηλητηρίαση: Τα πέντε μεγάλα λάθη που κάνουν όλοι στην κουζίνα

Η τροφική δηλητηρίαση προκαλείται από την κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με βακτήρια (όπως η σαλμονέλα ή το E. coli) και μπορεί να προκα...