Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. Παγκόσμια ημέρα διατροφής, τα αποτελέσματα του μαθητικού διαγωνισμού Σχολικά Μαγειρέματα.



 Mε αφορμή την παγκόσμια ημέρα διατροφής στις 16-10-2011 σας ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά τα αποτελέσματα του μαθητικού διαγωνισμού «Σχολικά Μαγειρέματα».

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός «Σχολικά Μαγειρέματα».
Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί τους συμμετείχαν με ιδιαίτερο κέφι, φαντασία και ευρηματικότητα. Η επιτροπή αξιολόγησης, αποτελούμενη από τον κ. Ηλία Μαμαλάκη, την κ. Ντίνα Νικολάου, τον κ. Δημήτρη Ποταμιάνο, την κ. Λιάνα Δενεζάκη, την κ. Έφη Φουσέκη και τον κ. Χάρη Κανδηλώρο, μελέτησε και αξιολόγησε τα έργα των παιδιών με πραγματική φροντίδα και ευαισθησία. Οι συμμετοχές ήταν από όλη την Ελλάδα και η επιλογή δύσκολη. Τα έργα που αναδείχτηκαν πληρούν απόλυτα τα κριτήρια που τέθηκαν, φανερώνουν την δημιουργικότητα των μαθητών και ξεδιπλώνουν την μαγεία του Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού.

Όλη η εργασία των παιδιών ήταν ένα φανταστικό ταξίδι καθώς ασχολήθηκαν με το τόπο τους και τα προϊόντα του που τόσο αγαπούν! Οι αποσκευές τους ήταν η όρεξη για δράση, έρευνα και δημιουργικότητα! Προορισμός τους η γνώση, οι κοινές εμπειρίες και απολαυστικές γεύσης από τα χεράκια τους!

Από πλευράς Σαντορίνης και στην Κατηγορία Συνταγές βραβεύθηκε το Δημοτικό Σχολείο Εμπορείου

 Σχολείο. Δημοτικό Σχολείο Εμπορείου Θήρας

Εκπαιδευτικοί. Σιγαλα Θεώνη, Βαθης Σωτήρης

Μαθητές. Αρβανιτέλλης Ιγνάτιος Αρβανίτης Μάρκος Αχμετάι Αγγέλα Βάλβη Αικατερίνη Βάλβης Μιχάλης Βάλβης Παναγιώτης Βίγλης Ραφαήλ-Λεούσης Βράπι Ντιαμαν Γιώτης Παναγιώτης Δανέζη Κυριακή Δεναξά Σταυρούλα Δεναξάς Ιωάννης Δρόσος Ευάγγελος Δρόσος Χρυσοβαλάντης Δρόσου Ευσταθία Δρόσου Ζωή Δρόσου Μαρία Στεφάνοφ Χαράλαμπος Τανεφ Ηλίας



ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Προστασία της Δημόσιας Υγείας κατά την παροχή συσσιτίων και υγειονομικοί όροι λειτουργίας των Κοινωνικών Παντοπωλείων»

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα σχετικά με τις συνθήκες υγιεινής κατά την παρασκευή και τη διανομή συσσιτίων, υπενθυμίζουμε την υπ'αρ. πρ...